Welkom!

drukknophand
Drukknop.nl is het bedrijf van Simon Claessen, gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van electronische en mechanische apparaten voor musea en tentoonstellingen. Van simpele audiospelers tot complete interactieve installaties, Mechatronica en (afwijkende) verlichting.
IMG_4734-1
Ook voor advies of algemene informatie over electronica en mechatronica projecten is drukknop.nl bereikbaar, ook al is de vraag niet aan een specifiek project verbonden. Vragen in de trant van “Kun jij ook dingen met XXX?” zijn niet ongewoon en denken buiten de bestaande paden doe ik graag.
Enkele begrippen uit het werkterrein: tandriem, stappenmotor, LED, arduino, atmel, servo, meccano, lasersnijden, draaibank, solderen, lassen, printplaat, hergebruik, bewegingsmelder, touch sensor, EL-wire, mp3 speler, C, Pure-Data, UV licht, IR remote, i2c, Lubic, oscilloscoop, weerstand, M8 draad, C-mount, RFID, multimeter, mifare, reprap. drukknop, frictie, rs232, Genie lift, krachtstroom, SMD, condensatoren, 3.1415926539, perslucht.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.